11 Ogos 2009

Design Program Jabatan Pend. Wilayah Pers'tuan KL (2)

Ini logo yang digunakan utk Program Mahrajan Arabiyah Peringkat WPKL pada Mei lalu... digunakan untuk dicetak pada tie clip dan diedarkan kepada semua AJK dan peserta terlibat...

Alhamdulillah dapatlah jugak memberi idea kepada rakan2 yang menjalankan program tu... Banner APC
Buku Program APC




Kad Jemputan APC




Yang ni pulak design utk Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2008 JPWPKL...

Masih banyak kekurangan... tapi ni pun jenuh jugok nak mendesign supaya jadi macam depa tu mau... tapi selepas bertungkus lumus dlm 2 minggu sebelum cuti sekolah baru2 ni...ini lah hasilnya .... dapat la jugak org guna idea kita yea...walaupun tiada apa2 ampau ditrima... WaLlahu 'Aklam




Catat Ulasan